– Et slag i ansiktet

Oppdatert: 06. January 2014

Steven Taylor avslører at spillerne har fått så ørene flagrer etter FA-cup-exit i helgen.

Forsvarskjempen er meget skuffet over lagets innsats og presiserer samtidig at det falt både trenere og spillere tungt for brystet å ryke ut av den prestisjefulle og tradisjonsrike FA-cupen.

Sterkere seiersvilje
Innenfor garderobens fire vegger var det ingen lystig tone å spore i etterdønningene av helgens fiasko. Klubben proklamerte for øvrig i september i fjor at hjemlige cuper ikke har prioritet.

Folk forstår ikke hvor stor denne turneringen er.

“Det er et hardt slag. Vi føler det slik”, uttaler Taylor og føyer til med krass undertone:

“Hør her, denne turneringen er massiv. Folk forstår ikke hvor stor denne turneringen er. Jeg husker tilbake på tida da jeg var yngre, da det eneste du ville, var å være en del av den og vinne.”

Den tidligere engelske U21-spilleren sier seg uenig med Pardew som mente at bortelaget kun var gode i et kvarters tid på tampen. Midtstopperen forteller at gjestene fra Wales ønsket det sterkere. De sorte og hvite var kun gode i få perioder, ifølge ham.

“Jeg mener vi kun hadde en periode på 20 minutter i første omgang, hvor vi var gode. Muligens hadde vi ti gode minutter i andre”, forteller Steven.

Lørdagens nederlag var tung å svelge for alle som er involvert i og rundt klubben. Magpies har feilet hele tre ganger i tredje runde de siste fire årene, og det har vist seg å bli et mareritt for supporterne.

Dødballtrøbbel
Kritikken har han stor forståelse for. Taylor er av den oppfatning at det handler om selvtillit, eller rettere sagt mangel på sådan. Det ser nærmest ut som det kan ha utviklet seg et cup-kompleks. 

Dødballer vinner deg kamper, og vi taklet deres dødballer dårlig.

Han trekker imidlertid fram Cissé som et lyspunkt og forteller at senegaleseren skapte trøbbel for Cardiff-forsvarerne allerede fra start. Dessuten nevnes Ben Arfas stolpetreff som en stor sjanse som fortjente en bedre skjebne.

“Vi trodde vi ville få den andre (scoringen, red.anm.), men den fikk vi ikke, selv om Ben Arfa var svært nære da han traff stolpen.”

Avslutningsvis tilbyr spilleren, som for øyeblikket er på vei tilbake i kampform, sin teori på hvorfor hjemmelaget tapte for Solskjærs nye disipler.

“Dødballer vinner deg kamper, og vi taklet deres dødballer dårlig.”

You must be logged in to post a comment Login