Speidere i full sving

Oppdatert: 28. March 2011

Selv om det er landslagspause ligger ikke Newcastle på latsiden, i helga var det mange speidere ute for å se på spillere.

PARDEW SÅ ENGLAND
Alan Pardew tok turen i går til Millennium Stadion i Wales for å se kvalikk-kampen mellom Wales og England. En kamp der han sikkert tok en titt på Matty Jarvis, en spennende spiller som må nøytraliseres i vår neste kamp mot Wolves. I tillegg er det ikke lenge til vi møter Chelsea, og han sjekket sikkert formen til både Terry og Lampard, dette for å kanskje toppe forestillingen til Sunderland tidligere i sesongen, som banket Chelsea 3-0.

I tillegg til England-kampen var speidere våre rundt i hele verden for å titte på fremtidige signeringer inn mot sommeren.

– Jeg kommer til å se England, siden det er et par-tre spillere der vi kommer til å møte i Premier League de neste ukene, forteller Pardew.

Han innrømmer også at flere kamper vil bli sett på rundt i Europa, dette for å se om det er noe potensiale i noen av deres “transfer-targets”.

– Så våre speidere er overalt i Europa denne helga, for å sjekke spillere vi vil ha inn til sommeren, innrømmer Pardew.

Så hvem vet. Muligens var det speidere på Ullevaal i går kveld. Der spillere som Bendtner, Huseklepp, Moa, Riise og Eriksen var blant de heteste prospektene

You must be logged in to post a comment Login