Taylors kamp mot nedrykk

Oppdatert: 26. March 2011

Steven Taylor er klar for kampen mot nedgradering og ønsker en sterk avslutning på sesongen.

Opprop

Newcastles midtstopper maner til kamp og oppfordrer lagkameratene til å brette opp ermene og gi jernet i siste innspurt. Han advarer i tillegg mot å ta for lett på oppgaven.

Wigan ligger desidert sist, men det er ikke mye som skiller lagene på nedre halvdel. Newcastle ligger seks poeng fra jumboplass, mens det er fire poeng ned til nedrykk. Det er duket for spenning i en rekordjevn Premier League-sesong.

Taylor spilte nylig reservelagskamp mot Manchester Uniteds nest-beste, der han kun fikk én omgang av hensyn til førstelagets behov og prioriteringer. James Perch pådro seg nemlig rødt kort i samme kamp og Steven ble da tatt av banen som en slags gardering.

Den tidligere Nottingham Forest-spilleren måtte i utgangspunktet stå over tre runder, men det ble lagt inn protest og denne viste seg å være vellykket, og dermed står høyrebacken over mot Aston Villa når de sorte og hvite gjester The Villans søndag 1o. april.

Klar for kamp

Steven Taylor fikk som kjent ingen minutter mot Stoke da han ble vraket til fordel for Sol Campbell, men er nå klar for dyst og ivrer etter å komme seg ut på gressmatta på St. James’ Park.

– Jeg er klar for å bli plukket ut. Jeg venter på sjansen – så enkelt er det, sier den kompromissløse forsvarskjempen.

Han innrømmer at det vil bli vanskelig mot Wolves og begrunner det med at Ulvene har vist god form den siste tiden.

– Det kommer til å bli tøft mot Wolves. De har oppnådd gode resultater, og vi kan ikke undervurdere dem selv om det er på St. James’ Park.

– Vi tar én kamp om gangen. Alt vi tenker på er tre nye poeng.

kilde: chroniclelive.co.uk

You must be logged in to post a comment Login