Skadeoppdatering før helgens toppkamp

Oppdatert: 16. November 2011

Før helgens toppkamp mot Manchester City har det vært mange spørsmålstegn rundt skadesituasjonen i Newcastle. I dag kom manager Alan Pardew med en oppdatering og det begynner å se lyst ut.Cheik Tiote har stått over de tre siste kampene med et kneproblem, Gabriel Obertan sto over mot Everton grunnet en betent tå, Shola Ameobi har slitt med en kneskade, mens Yohan Cabaye, Sylvain Marveaux og Leon Best alle ble byttet ut med skader i løpet av kampen mot Everton.

Tiote trakk seg tidlig fra troppen til Elfenbenskysten og ble på Tyneside for medisinsk behandling. Det virker som dette var et lurt trekk da meldinger begynner å tyde på at han er spilleklar til helgens kamp mellom de to eneste ubeseirede lagene i PL sålangt denne sesongen.

Vi er fortsatt usikre på Tiote og Obertan, sa Pardew til dagens Evening Chronicle.

Marveaux er definitivt ute, men Shola er skadefri og det er gode nyheter for oss, fortsatte manageren.

Yohan Cabaye fikk problemer med lysken mot Everton og ble byttet ut før pause. Etter kampslutt fryktet Pardew det værste, men etter å ha stått over Frankrikes kamp mot USA i helgen spilte Cabaye 90min mot Belgia i går. Såfremt han ikke fikk et tilbakeslag på skaden vil han være klar mot City.

Vi tror Cabaye er spilleklar, sa Pardew i dag.

Leon Best trakk seg fra Irlands tropp i play-off kampene til EM grunnet fødsel/skade, men skal også ha meldt seg spilleklar mot City på lørdag.

 

You must be logged in to post a comment Login