Dagens nytt

Oppdatert: 17. November 2011

Marveaux ute til nyttår etter skaden han pådro seg mot Everton, mens Sammy Ameobi har signert en ny kontrakt med klubben.

Sylvain Marveaux hinket av banen etter at han ble taklet i en duell mot Everton for halvannen uke siden. Skaden viser seg å være så alvorlig at franskmannen sannsynligvis må under kniven for å operere, ifølge en kort nyhet fra Chronicle Live. Avisen spekulerer i at vingen er ute til januar.

En mer gledelig nyhet er at vårt stortalent Sammy Ameobi har forlenget kontrakten og er nå bundet til klubben i tre og et halvt år fremover i tid.

Sholas bror har fått mange spilleminutter av manager Alan Pardew som utvilsomt satser på unggutten. I forrige seriekamp ble han foretrukket på vingen fremfor Ben Arfa da Marveaux ble skadet og måtte byttes av.

– Jeg nyter hvert øyeblikk i Newcastle og ønsker å fortsette med det. Jeg har holdt med Newcastle siden jeg var liten, og å spille for klubben var en drøm som ble virkelighet, sier Sammy, som legger til at han er veldig fornøyd med at Pardew har gitt ham flere sjanser på førstelaget.

You must be logged in to post a comment Login