Frisk og klar til kamp

Oppdatert: 15. November 2011

Cheick Tiote, som har mistet to Premier League-kamper på rad, er nå tilbake i full trening og skal være klar til kampen mot Manchester City på lørdag. Han er derimot usikker på om han får plass på laget.Etter at Tiote pådro seg en kneskade, har Danny Guthrie “lånt” plassen hans. Tiote innrømte idag at det fort kan bli en kamp om plassen på midtbanen i Alan Pardews startellever.

– Det har vært veldig frustrerende for meg å ikke ha fått spilt de to siste kampene, spesielt siden vi har starter sesongen så bra. Fortalte Cheick til Evening Chronicle.
Danny kom inn for meg å gjorde en god jobb også.
– Han passet inn i laget veldig bra. Dette viser hvor bra lag vi har og selv om jeg nå er frisk igjen, har manageren flere han kan velge mellom.
– Det er bare bra at vi må sloss om våre plasser på laget.
Tiote mener også at Dan Gosling har gjort en bra jobb mens han selv har vært borte og mener at han kommer seg nærmere og nærmere en plass blandt de elleve beste.

Frykter ingen

Cheick Tiote insisterer på at Newcastle ikke frykter turen mot City og at laget vil gå for å fortsatt være ubeseiret i Premier League.
– Å dra til Manchester City er noe vi ser frem til. Jeg tror dette blir våres tøffeste kamp så lang, men vi er ikke redde for utfordringen. Fortsatte Tiote.
– De var utrolig gode mot Manchester United for noen uker siden og scorte mange mål, men vi har det beste forsvaret i Premier League og jeg håper det betyr at vi kan gå fra kampen med et godt resultat.

 

Hvordan tror du kampen mot City går? Diskutér her!

Twitter: @TAN_HenrikR

You must be logged in to post a comment Login