Siste nytt på overgangsfronten

Oppdatert: 05. January 2021

Her er siste nytt på overgangsfronten fra troverdige kilder:

Brandon Williams
Ifølge The Shields Gazette skal Newcastle allerede ha blitt enige med Manchester United om betingelsene for et eventuelt lån av venstrebacken Brandon Williams (20). Lokalavisen skriver samtidig at det foreligger ingen endelig avtale, ettersom det er flere klubber som ønsker å hente 20-åringen på lån i januar. Ifølge rapporten er også Jetro Willems et alternativ denne måneden, noe også The Chronicle tidligere har meldt. Det er verdt å merke seg er at det var The Shields Gazette som først meldte om Ryan Frasers overgang til Newcastle i sommer. Williams har, til tross for sin unge alder, 41 opptredener for Manchester United. Atten av disse har vært i Premier League, mens ti har vært i forbindelse med spill i Europa. I tillegg har han fem aldersbestemte landskamper for England.

Rolando Aarons
Ifølge flere kilder skal Rolando Aarons være nær en overgang til Huddersfield. Vingen holdt på å slutte seg til Championship-klubben i januar, men papirene ble ikke registrert i tide. Det er sannsynlig at det er tale om et salg, da spillerens kontrakt utløper til sommeren.

Ciaran Clark
Ifølge The Telegraph skal Ciaran Clark være i kikkerten til Roy Hogdson og Crystal Palace, om ikke iren forlenger med The Magpies. Midtstopperens kontrakt utløper til sommeren, og han står derfor fritt til å signere for andre klubber. Steve Bruce uttalte forrige uke at han håper at 31-åringen blir å finne på Tyneside også neste sesong.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login