Jakter to nyervervelser

Oppdatert: 02. January 2021

Midler skal ikke være tilgjengeliggjort for å kunne gjennomføre spillerkjøp, så det er lånemarkedet Newcastle sikter seg inn mot denne måneden.

Ifølge Steve Bruce er klubben allerede i samtaler om overganger for to spillere. Mye tyder på at én av disse kan være Jetro Willems. Nederlenderen er kontraktsløs ved sesongslutt, og skal være tilgjengelig for en slikk og ingenting nå. Venstrebacken er selv svært lysten på å bofeste seg på Tyneside igjen. Willems var én av spillerne som TAN nylig mente at burde være på Newcastles radar. Ifølge The Chronicle skal Willems være på listen over aktuelle nyervervelser denne måneden. Samme avis har også hyppig linket Manchester Uniteds Brandon Williams (20) til klubben den siste tiden. Der er antatt at engelskmannen er tilgjengelig for en midlertidig overgang.

En annen spiller som linkes til klubben er Rabbi Matondo. Kantspilleren, som tilbragte noe tid i Manchester Citys akademi, spiller for Schalke 04. Matondo skal være tilgjengelig for en midlertidig exit fra klubben som ligger på sisteplass i Bundesligaen. Tyske Bild skriver at Newcastle er blant flere klubber fra England som er interessert i 20-åringen, og at en ikke-navngitt engelsk klubb allerede skal ha lagt inn en forespørsel om å låne den walisiske landslagsspilleren. Så gjenstår det å se om Matondo er en av de to spillerne som Bruce forsøker å hente til klubben i januar.

Leicesters Demarai Gray (24) er for øvrig en annen kantspiller som Newcastle har i kikkerten. Vingen er kontraktsløs om noen måneder, og klubben kan derfor forsøke å signere spilleren på en forhåndsavtale allerede nå.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login