Sissoko i forhandlinger

Oppdatert: 26. June 2011

Og Swansea krever 10 million pund for Taylor.

Moussa Sissokos agent, Bacary Sanogo, er i flere aviser sitert på at spilleren er i forhandlinger med Newcastle, Liverpool, Inter og Lyon.

Etter en imponerende sesong i Toulouse, har interessen for midtbanespilleren skutt i skyene, og det har tidligere blitt rapportert interesse fra klubber som Manchester City, Chelsea og Arsenal.

Nå ser det imidlertid ut som det endelig skjer noe.

– Ting vil seriøst begynne å skje neste uke, sier agenten.

Spansk storhet på vei
The Independent rapporterer at Newcastle har fattet interesse for Valencia-spilleren Vicente. 29-åringen skal være lei benketilværelsen på Mestalla.

– Om noen få dager vil jeg bestemme fremtiden min; og det vil være i England, skal Vicente ha uttalt.

Så spørs det om Newcastle United virkelig er interessert i spilleren, som de siste fem årene har hatt bemerkelsesverdig mange skadeavbrekk.

Ciljan sugen
– Jeg er jo Newcastle-gutt. Nord-England er mitt område, uttaler Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred til TV2sporten.no.

Skjelbred har tidligere blitt linket til sin favorittklubb flere ganger, men har flere ganger avvist overgang til den da kriserammede klubben. Nå skal Skjelbred imidlertid være sugen på å realisere utenlandsdrømmen.

Om Newcastle igjen skal være interessert i trønderen, er fortsatt uvisst.

10 mill for Taylor
Det har lenge versert rykter om at Swanseas venstreback, Neill Taylor, er på vei til Tyneside. Han er tenkt som en erstatter for den ettertraktede Jose Enrique. The Sunday Mirror melder i dag at Swansea nå krever 10 million pund for spilleren.

Det kan bli vanskelig for Swansea, da spilleren har en “release caluse” i kontrakten som skal ligge på rundt 1 million pund.

Klubben skal ha blitt rasende da Newcastle fant ut av innholdet i Taylors kontrakt, og dette er årsaken for Swanseas reaksjon, skal vi tro The Sunday Mirror.

You must be logged in to post a comment Login