Hughton jakter gamle elever

Oppdatert: 25. June 2011

I følge skysports.com vurderer Chris Hughton å hente Leon Best og Wayne Routledge til sin nye klubb Birmingham City.Begge spillerne ble hentet til Newcastle av Chris Hughton, men begge spillerne har slitt med å prestere i klubben. Wayne Routledge hadde en god start i CCC, men i PL har han slitt stort og i januar ble han lånt ut til sin tidligere klubb Queens Park Rangers. I følge rykter skal de ønske han tilbake på permanent basis, men en uenighet om utbetaling av en loyalitetsbonus skal ha satt denne overgangen på vent foreløpig.

Leon Best hadde en meget tøff start i klubben og ble avskrevet av de fleste etter kun få måneder i klubben. Etter nyttår sist sesong fikk han derimot muligheten etter salget av Andy Carroll, og Best tok vare på sjansen sin. Med 6 scoringer på 9 starter viste han sitt potensiale, men som med Routledge, så blir altså ingen av de sett på som gode nok for klubben og målet om en topp-10 plassering kommende sesong.

Dette ønsker Hughton å utnytte, og med den statusen han fikk hos spillergruppen i Newcastle er det nok ingen som blir overrasket om både Best og Routledge spiller i blått kommende sesong.

You must be logged in to post a comment Login