Ben Arfa er frisk!

Oppdatert: 26. June 2011

Franske leger har erklært Hatem Ben Arfa 100% frisk etter skaden han pådro seg i fjor høst, og han kan nå endelig spille fotball igjen.

Det medisinske støtteapparatet ved fransk fotballs hovedkvarter i Clairefontaine har erklært Hatem Ben Arfa for å være 100% frisk, og har endelig fått grønt lys til å restarte sin Newcastle-karriere etter det forferdelige benbruddet han pådro seg i oktober i fjor.

Franskmannen er på ferie akkurat nå, men blir antatt å spille en veldig viktig rolle i Alan Pardews lille Newcastle-revolusjon kommende sesong. Manageren skal ha øremerket en plass i “mellomrommet” for den talentfulle 23-åringen, og Pardew vil helt sikkert være fornøyd med nyhetene om Ben Arfas helsetilstand.

Det var Ben Arfas engelske rådgiver Simon Stainrod som overbringte de gode nyhetene til Sunday Sun.

– Hatem har blitt strøket av skadelisten, og har vært det et par uker nå. Han har det bra, er på ferie for øyeblikket, men han er desperat etter å komme tilbake i aksjon. Han kommer til å være tilbake i Newcastle til starten av pre season, og selv om ingenting er sikkert for noen, så vil det helt klart gagne han å få gjennomført en full pre season, forteller rådgiveren.

Ben Arfas comeback etter å ha ødelagt beinet i skrekktaklingen forrige sesong har langt fra vært enkel og rett frem. Han måtte ha en andre operasjon i november etter komplikasjoner, og håpet om et comeback før sesongslutt ble lagt i ruiner. Stainrod mener at Ben Arfa har blomstret som følge av at det ikke var noe press rundt et comeback.

– Sesongslutt har virkelig kommet på et bra tidspunkt for han. Det har gitt han mer tid. Det er ikke noe press på han, ingen spør når han vil være tilbake hele tiden, og jeg tror det har hjulpet, sier rådgiveren.

You must be logged in to post a comment Login