Signeringer er forestående

Oppdatert: 23. June 2016

I et radiointervju med BBC Radio Newcastle skal Rafael Benitez ha avslørt at opptil fire spillere skal være klare for å signere for The Magpies i løpet av forholdsvis kort tid.

Men Newcastle-sjefen kommenterte ikke hvem disse fire spillerne var, eller når han forventet at overgangene ville bli formalisert. The Chronicle skriver på sin side at de vet at klubben håper i det minste å ha én nysignering klar innen treningskampen mot Bohemian FC 16. juli – Newcastles første kamp i sesongoppkjøringen. Om så er tilfelle, synes ikke nødvendigvis nyervervelsene som Benitez sikter til å være så nærstående som spanjolen gav uttrykk for i sitt nylige intervju.

Ifølge Benitez jobbes det særdeles hardt med å få formalisert den første overgangen. Og skal en tro spanjolen – noe det fleste av oss gjør – er Newcastle i ferd med å få sitt gjennombrudd i overgangsmarkedet innen svært kort tid.

«Det er bare det at vi må gjennomføre den første, deretter har vi to eller tre spillere som vi kan fullføre i løpet av én uke».

«Men vi venter på noen som jobber i en annen klubb, og han må komme tilbake for å signere dokumentet».

Tolker en spanjolens utsagn ordrett, virker det som at Newcastles første signering er klar så snart dokumenter er signert, mens de to til tre andre også er svært nærstående.

Benitez’ hovedprioriteringer skal være en målgarantist, samt en spiller som besitter særlige lederegenskaper. Med andre ord to spillertyper som Newcastle sårt har manglet de siste sesongene.

Flere medier skriver at Newcastle er en av flere klubber som ønsker å sikre seg signaturen til Danny Williams (27). Midtbanespilleren har bare ett år igjen av kontrakten sin med Reading. Angivelig er Aston Villa og Sunderland blant dem som også er på banen for tysk-amerikaneren. Ellers har Newcastle den siste tiden vært linket til Fulham-spiller Ross McCormack (29), som har bøttet inn mål i Championship de siste tre sesongene. Det er interessant å merke seg at spissen både er målgarantist og innehar solide lederegenskaper, noe som ikke gjør det utenkelig at skotten er en av de fire spillerne som Benitez sikter til i sitt intervju.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login