Newcastle jakter Palace-spiss

Oppdatert: 26. June 2016

The Chronicle meldte tidligere i juni at Crystal Palace hadde tilbudt Newcastle å kjøpe spissen Dwight Gayle. Nå skal sistnevnte ifølge samme avis ha trappet opp interessen i engelskmannen.

Så sent som i april skrev Gayle under på en ny kontrakt med Crystal Palace, som binder ham til klubben tre år frem i tid. Imidlertid synes Crystal Palace sin intensjon å være å gjøre penger på spissen. Det er også antatt at spissen selv ønsker klubbskifte.

Det samme var stoda ved sesongstart i fjor. Da hadde Gayle uttrykt et ønske om å forlate klubben på jakt etter mer førstelagsfotball. Ifølge Sky Sports aksepterte Crystal Palace et bud fra Bristol City i august i fjor for spissen som kunne ha økt til åtte millioner pund totalt. Det samme gjorde ikke Gayle, som da fikk kalde føtter og heller ønsket å bli i London-klubben for å kjempe seg til en fast plass på laget. Det har han ikke klart, og nå tyder det meste på at både Gayle og Crystal Palace igjen ønsker å finne ham en ny klubb.

Crystal Palace skal ifølge The Chronicle kreve svimlende 10 millioner pund for en spiss som bare scoret tre ligamål forrige sesong. Han fikk også bare 767 Premier League-minutter fordelt på 16 kamper forrige sesong, der to av totalt tre mål kom i den nest siste kampen mot Stoke. På totalt 64 ligakamper for Crystal Palace er det bare blitt 13 scoringer. Dermed synes ikke 25-åringen nødvendigvis å kunne være den målgarantisten som Newcastle så sårt trenger. Newcastle United har ikke lagt skjul på at deres hovedprioritet er å sikre underskriften til en storscorer i dette overgangsvinduet.

Imidlertid har Crystal Palace-trener, Alan Pardew, tidligere uttalt at Gayle er en spiller som kan score 20 mål per sesong, men at han bare ikke passer inn i måten han ønsker The Eagles skal spille. Skal en tro Pardew er kanskje Gayle spilleren som kan skyte Newcastle tilbake i Premier League.

Det er antatt at nedrykkskollegene Aston Villa og Norwich også er interessert i engelskmannens signatur.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login