Shearer vil ta over England

Oppdatert: 28. June 2016

Newcastle-legenden vil møte FA for å diskutere mulighetene for å bli Roy Hodgsons arvtaker.

England røk med et smell ut av EM, etter 1-2-tapet mot Island mandag kveld. Med det var landslagseventyret også over for Roy Hodgson, som umiddelbart trakk seg fra sin stilling som trener.

Men ropene fra illsinte engelske tilskuere har knapt rukket å stilne, før et nytt navn har dukket opp som en potensiell arvtaker. Ifølge avisen Sunderland Echo har Alan Shearer allerede ymtet frempå om å bli den neste treneren for England.

Shearer har ikke hatt rollen som trener eller manager siden sine åtte kamper ved roret, i forkant av Newcastles forrige nedrykk til Championship i 2009. Englands U21-sjef, Gareth Southgate, har imidlertid seilet opp som en tidlig favoritt til å overta etter Hodgson.

– Jeg møtte FA for fire eller fem år siden, og sa at jeg var interessert i jobben. Den gang så de på meg og sa nei, du har for lite erfaring. Jeg svarte at dere har hatt erfarne ledere og brukt en formue på dem, men jeg nekter å tro at jeg kunne gjort det verre enn dem, sier Shearer i et intervju.

Den tidligere spissen legger til at han nå vil snakke med FA igjen.

– Jeg vil snakke med dem nå, definitivt, og tilby dem min erfaring, sier Shearer.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

 

You must be logged in to post a comment Login