Steve Harper tilbake i klubben

Oppdatert: 18. August 2016

Den spilleren med lengst fartstid i Newcastle United, Steve Harper, er tilbake i favorittklubben. Den gamle keeperen har blitt ansatt som keepertrener i klubbens akademi.

 

Keeperen, som var i klubben fra 1993 til 2013, fikk bare 199 offisielle kamper for Newcastle United. Keeperplassen har vært en posisjon Newcastle har hatt bra dekning på, men Harper fikk med seg kamper i FA-cup-finalen, Champions League, UEFA-cupen og Europa League, samt kamper i engelske turneringer.

Etter at Harper ble sluppet fri fra Newcastle sommeren 2013, spilte han for Hull City og Sunderland. Men nå har han kommet hjem, for å starte på neste utfordring i karrieren.

I klubbens akademi på Little Benton vil han nå jobbe med keepere fra U9 til U16 ute på treningsfeltet, samtidig som han skal bidra til å lage et program som skal utvikle de unge keeperne til å passe den nye filosofien til Newcastle United.

Til nufc.co.uk sa Steve Harper:

Jeg er glad for å kunne bidra til å utvikle de unge keeperne i akademiet.

Jeg har vært involvert i grasrot-fotballen i området de siste seks årene, så jeg har kjennskap til mange av junior-klubben i området. Det er flott å være tilbake i klubben i en trenerrolle, og jeg ser virkelig frem til å starte jobben.

 

You must be logged in to post a comment Login