Shearer: Newcastle er ikke gode nok

Oppdatert: 12. October 2014

Newcastle-legende Alan Shearer sier det er ingen unnskyldning for prestasjonene laget har levert så langt.

Sviktende resultater har vært faktum for Newcastle siden Cabaye forlot klubben i januar. Nå går tidligere Newcastle-spiller Alan Shearer ut og sier det ikke finnes unnskyldninger for klubbens manglende resultater.

Den legendariske Newcastle-spissen har advart klubben om at en sesong i Championship vil bli resultatet om det ikke snur snart. Og hvis klubben ikke klarer å slå Leicester City eller Tottenham Hotspur i sine neste to kamper, beskriver Shearer situasjonen som svært kritisk.

Føler det samme som fansen

Newcastles mestscorende noensinne føler at hans gamle klubb for tiden mangler mye for å være der de bør, etter kun å ha levert fem seiere i 2014. Han har også full forståelse for fansens kritikk mot det som skjer.

– Jeg føler akkurat det samme som supporterne. Jeg er jo en av dem, sier Shearer i et intervju med The Chronicle.

Den tidligere landslagsspissen beskriver blant annet Newcastles kamper den senere tiden som “lite hyggelig å se på“.

– Det har vært dårlig, konkluderer Shearer.

– Ingen unnskyldning

Med Newcastle innblandet i nedrykksstriden, ser den tidligere Newcastle-manageren at det haster med å få snudd situasjonen om sesongen skal reddes.

– Jo raskere vi kan komme oss ut av det, jo bedre. Men jeg vil ikke håpe for mye på denne sesongen. Det eneste som er sikkert, er at det ikke finnes noen unnskyldning for resultatene. Laget har rett og slett ikke vært godt nok, sier Shearer, og oppsummerer situasjonen på følgende måte:

– Vi har ikke vært uheldig, vi har ikke vært plaget med skader, vi har ikke vært offer for tvilsomme avgjørelser, vi har rett og slett ikke vært gode nok. Så enkelt er det.

You must be logged in to post a comment Login