Barton: Ashley sparker aldri Pardew

Oppdatert: 13. October 2014

Tidligere Newcastle-spiller Joey Barton hevder eieren er så pengegrisk at han aldri vil finne på å sparke Pardew, men heller vil irritere fansen.

Newcastle-fansens frustrasjon over Alan Pardews prestasjoner ser ikke ut til å ta noen ende med det første. Tidligere Newcastle-spiller Joey Barton har ikke tenkt å begrense frustrasjonene, og hevder eier Mike Ashley aldri vil finne på å sparke Pardew. 

Gjentatte rop om å sparke manageren har preget kampene den siste tiden. Barton, som fortsatt hevder å ha sterke følelser for Newcastle, kommer nå med friske uttalelser mot eieren.

– Alt Ashley bryr seg om, er pengene. Hvis inntektene blir truet, så vil han sparke Pardew. Likevel tror jeg ikke det vil skje. Jeg tror han heller gjør ting for å irritere supporterne, sier Barton, som også hevder å sitte på informasjon som tilsier at manageren har heller lite å si når spillere skal signeres for Newcastle.

– Ut i fra det jeg vet, så har han betydning for hvem som kommer inn, men den er svært liten. Jeg forstår godt at supporterne er frustrert over det som skjer i klubben, sier den tidligere Newcastle-spilleren.

You must be logged in to post a comment Login