Får tilbud om å kjøpe Carroll

Oppdatert: 12. October 2014

West Ham skal stå klar til å tilby Newcastle Andy Carroll i januar. Pardew er selv ute etter erfarne spillere.

Det er The Chronicle som hevder å ha eksklusiv informasjon om det som kan bli en av de store overgangene i januar. Andy Carroll, som forlot Newcastle til fordel for Liverpool i januar 2011, gikk permanent til West Ham for 15 millioner pund i fjor sommer. Nå kan en retur til Newcastle være like rundt hjørnet, ifølge den avisen.

Carroll nærmer seg en retur for Hammers etter nok et skadeavbrekk. Men nettopp skadeproblemene til den engelske spissen ser ut til å ha utløst frykt for spillerens faktiske fremtid som fotballspiller. Klubben skal derfor være klar til å gi Newcastle nok en sjanse til å sikre seg spilleren i januar.

Newcastle diskuterte lenge muligheten for en gjenforening med Carroll i sommer, men overgangen ble aldri gjennomført. Carroll hevdet på sin side at han er fornøyd med livet i London, til tross for at karrieren har dalt betraktelig etter at han forlot Newcastle for svimlende 35 millioner pund.

Men dette januarvinduetkan Carroll, som er desperat etter å få muligheten til igjen å kjempe seg inn på landslaget, være nærmere en retur enn noen gang. Alan Pardew uttalte tidligere denne uken at han har innsett at klubben trenger mer erfarne spillere enn det som har vært signert de senere overgangsvinduene. Newcastle er i tillegg desperat etter en spiss, da Riviere så langt har vist seg å ikke levere varene.

Avgjørende for Mike Ashley, som tross alt skal betale for en eventuell gjenforening, er også muligheten for at spissen kan finne tilbake til formen og igjen øke kraftig i verdi, da engelske spillere fremdeles er særdeles ettertraktet i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login