Roma-spiss i søkelyset

Oppdatert: 21. June 2020

Ifølge både Daily Mail og The Chronicle skal Newcastle ha identifisert Patrik Schick (24) for en overgangen denne sommeren.

Spissen befinner seg for tiden i Bundesliga på lån hos Red Bull Leipzig, men er Roma-eiendom. Ifølge Daily Mail skal Roma være villig til å selge spissen for nærmere 25 millioner pund. Schick står med ti scoringer på 22 ligakamper denne sesongen, og har dermed funnet seg godt til rette i tysk fotball. Ifølge rapportene skal Schick være en spiller klubben ønsker å signere uavhengig av om oppkjøpet av klubben går gjennom. Klubben må imidlertid regne med at kampen om den tsjekkiske landslagspilleren er stor.

Newcastle skal ha hatt spilleren i søkelyset over en lengre periode. Ifølge den svært troverdige journalisten Gianluca Di Marzio forsøkte faktisk klubben å hente ham på lån forrige sommer.

Det er ventet at både Yoshinori Muto og Dwight Gayle forlater Newcastle-skuten denne sommeren, noe som vil gjøre plass til en ny spiss i troppen. Som følge av en skrekkelig uttelling foran mål, og hvor rekordsigneringen Joelinton har scoret flest blant spissene med sin to ligascoringer, er behovet for en målgarantist særs påtrykkende.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login