Forsøker å hente 23-åring til klubben

Oppdatert: 01. June 2020

Ifølge The Chronicle forsøker klubben å hente Arnaud Lusamba, som blir kontraktsløs ved månedsskiftet.

Lusamba, en sentral midtbanespiller, tjener til livets opphold i franske Nice. Denne sesongen har det blitt med 15 kamper for klubben, og det blir neppe flere, ettersom Ligue 1 har kansellert sesongen. Spilleren har totalt 31 kamper for Nice. Han har i tillegg spilt for Ligue 2-klubben AS Nancy-Lorraine og belgiske Cercle Brugge. Det er verdt å merke seg at Lusamba er tidligere lagkamerat med Allan Saint-Maximin. Inntil videre er han også midtbanekollega med Wylan Cyprien, en annen spiller som Newcastle følger tett.

Lusamba kan slutte seg til en klubb uten at det er nødvendig å gå i nærmere dialog med Nice. Ifølge The Chronicle skal Steve Nickson – sjef for speidernettverket – allerede ha vært i dialog med spillerens agent. Samtidig rapporteres det om at klubben nå ønsker å gå i forhandlinger med spilleren og hans agent. Det er derimot antatt at det er svært mange interessenter. Klubber som Leicester, Lyon og Bordeaux blir også linket til spilleren.

Spilleren er for øvrig representert av det samme agentfirmaet som Joelinton. Det er også det samme agentfirmaet som representerer Stanley Nsoki. Sistnevnte kunne etter langvarig dialog slutte seg til klubben forrige sommer, men valgte heller å signere for ingen ringere enn nettopp Nice.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login