Interessert i Bentaleb-kollega

Oppdatert: 03. July 2020

Ifølge tyske Bild er Newcastle én av flere klubber som har Weston McKennie på blokken sin.

Amerikaneren, som fyller 22 år neste måned, spiller for Schalke 04, hvor han primært opptrer sentralt på midtbanen. Der har han ved en rekke anledninger opptrådt sammen med Nabil Bentaleb, som for tiden spiller for en fremtid på Tyneside.

Interessen i McKennie er stor. Ifølge Bild er også Everton, i tillegg til to ikke-navngitte Premier League-klubber interesserte i spilleren. Hertha Berlin og Wolfsburg har også tidligere blitt linket til spilleren.

Schalke har denne sesongen gått på en finansiell smell, og det hjalp da lite at klubben kapret kun to poeng på de ni gjenstående kampene. Før COVID-19-pausen lå Schalke på 6.-plass, som ville gitt en ny sesong i Europa League, men den tyske giganten endte til slutt helt nede på en svært skuffende 12.-plass. Det er derfor ventet at McKennie, som skal være tilgjengelig for rundt 20 til 25 millioner pund, vil kunne forlate klubben. Det hevdes også at spilleren selv ønsker å forlate klubben, og at Premier League skal være den foretrukne destinasjonen.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login