Remy: Jeg vil sette ny rekord

Oppdatert: 07. November 2013

Innleide Loic Remy ønsker å sette ny scoringsrekord for Newcastle-fansen.


Spissen scoret sitt sjette mål for Newcastle i lørdagens 2-0-seier over tittelutfordrer Chelsea, og hans nåværende scorings-rekord på 16 mål i en sesong fra Marseille er innen rekkevidde.

Franskmannen var lykkelig over å score mot Chelsea, og ble igjen imponert av atmosfæren på St James’ Park.

– Før jeg kom hit hørte jeg om fansen og atmosfæren , men jeg skjønte det ikke helt før jeg følte det på banen. Jeg spille for slike øyeblikk og slike fantastiske følelser som det er å vinne kamper som den mot Chelsea, sier Remy.

Spissen har nå håp om å sette ny scoringsrekord for sin nye arbeidsgiver.

– I forhold til rekorden på 16 mål fra da jeg var på Marseille, så hadde det vært fantastisk å slå den. Men mitt fokus er også på laget. Alene kan jeg ikke gjøre noe, sier han.

Men selv om Remy har falt for både fansen og klubben i nord-øst, holder han kortene tett til brystet med tanke på framtida.

– Jeg føler meg veldig godt mottatt og trives her i Newcastle, men vi får se hva som skjer i sommer. Det avhenger av QPR, det avhenger av Newcastle, og det avhenger av meg. Det er så mange faktorer, og jeg vil helst ikke tenke på det før sommeren. Det er en god ting at fansen er positive til meg. Selv etter sist januar da jeg gikk til QPR i stedet for Newcastle. De har støttet meg, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å gi dem det de fortjener tilbake, avslutter Remy.

You must be logged in to post a comment Login