“You’re just a shit Coloccini!”

Oppdatert: 04. November 2013

Newcastle-manager Alan Pardew er optimistisk med tanke på å utfordre lagene på toppen av tabellen.

Etter seieren mot José Mourinhos Chelsea er Newcastle-sjefen full av selvtillit og mener de sorte og hvite fort kan blande seg inn i teten.

Beste laget vant

Rundens overraskelse skulle komme i nordøst da de respektive klubbers tilhengere fra henholdsvis arbeiderklassen og overklassen møttes til dyst på St. James’ Park.

Med sanger som “You’re just a shit Coloccini” rettet mot gjestenes David Luiz, og “Sit down, Mourinho”, som verdens beste trener ga etter for, fikk klodens mest engasjerte fans stemmene sine hørt.

Den tidligere Inter- og Real Madrid-treneren innrømmet at laget hans var underlegne motstanderen, men det skal sies at spesielt andreomgangen var god sett med Newcastle-øyne.

Mannen med det sølvgrå håret var enig med sin kollega fra London om at hans lag til syvende og sist fortjente poengene.

“Det er en sterk seier og ikke minst fortjent. Jeg var ikke vitne til et lag som fortjente å tape mot Sunderland, og jeg var heller ikke vitne til et lag som fortjente å tape mot Manchester City, men du er nødt til å jobbe for marginene”, sa Pardew etter kampslutt.

Newcastle-treneren mener at laget skulle hatt enda tre poeng enn det de besitter for øyeblikket. Likevel tenker han at klubben har en ypperlig mulighet til å utfordre topplagene fra sin nåværende tabellposisjon.

Beholdningen så langt er niendeplass og 14 poeng på ti kamper, tre poeng bak Manchester United på plassen foran. Det er for øvrig fem poeng opp til sjetteplass som er den siste plasseringen som gir sjansen til spill i Europa League.

“Jeg mener vi skulle hatt enda tre poeng på nåværende tidspunkt, hvis jeg skal være ærlig, men vi sitter komfortabelt i angrepsposisjon i forhold til teten.”

Kan ikke ta kreditt

Den tidligere Charlton- og West Ham-treneren delte sine råd med Yohan Cabaye i forkant av den målgivende pasningen som førte vertene opp i ledelsen, men var bestemt på å ikke ta æren fra den franske midtbaneeleganten.

“Jeg sa til ham at han skulle slå ballen i bakrommet, fordi de er et lag med store spillere. (..) Det var han som utførte bragden, så jeg kan nok ikke ta noen målgivende. Yohan ekspederte med bravur, og “Gouff” var like briljant”, fortalte en stolt Pardew.

Mourinho var selvsagt lite fornøyd med sine utvalgte og kunne avsløre at han advarte mot det han så komme, allerede i pausen:

“De (Newcastle, red.anm.) gjorde alt for å vinne og var klart best. Jeg gjorde elleve feil; jeg skulle ha valgt et annet lag. Jeg likte ikke laget mitt, og jeg er skuffet. Jeg kunne ense i pausen hva som kom til å skje, og jeg fortalte spillerne det”, sa en forfjamset Chelsea-trener til The Chronicle før han satt seg på spillerbussen på vei tilbake til London.

You must be logged in to post a comment Login