Rangers – Newcastle 2-1

Oppdatert: 07. August 2010

Godt spill og Løvenkrands-mål mot gamle lagkamerater til tross, Rangers stakk av med seieren i generalprøven før Premier League sparkes i gang neste helg.

Chris Hughton stilte med følgende lag:

Steve Harper, James Perch (Shane Ferguson 81), Jose Enrique (Ryan Taylor 55), Fabricio Coloccini (James Tavernier 81), Mike Williamson, Wayne Routledge (Xisco 82), Danny Guthrie, Joey Barton, Kevin Nolan, Jonas Gutierrez (Peter Lovenkrands 69), Andy Carroll (Shola Ameobi 46).

Newcastle startet kampen best, med flotte kombinasjoner og trygghet i ballspillet. Sjansene uteble imidlertid, og som så mange ganger før fikk motstanderen en sjanse ute av det blå. Whittaker slo et flott innlegg til tidligere Wolverhampton-spiss Kenny Miller, som headet inn Rangers ledermål fra kort hold.

Kampbildet var det samme i resten av omgangen, men Newcastle misbrukte sjansen hver gang de kom til en god innleggsposisjon. Rangers kunne ha gått opp til 2-0 da Miller fant nettmaskene igjen. Scoringen ble imidlertid avblåst for offside.

Hughton byttet inn Ameobi og Ryan Taylor tidlig i 2. omgang, men i stedet var det hjemmelaget som økte ledelsen. Steven Davis fant navnebror Steven Naismith, som fyrte av et skudd mellom bena på Harper og i mål.

Like etterpå fikk Løvenkrands muligheten til å møte gamle kjente, og bare ett minutt etter at han entret banen, reduserte han med sitt første et touch på ballen på en retur fra keeper. Utrolig!

Minutter senere kunne det fort ha stått 2-2, da Newcastle fikk en stor dobbeltsjanse. Verken Ameobi eller Løvenkrands klarte å få ballen i mål, og kampen endte 2-1.

Reaksjoner fra forumet:

Var mye nesten i dag. Synes vi spiller for forsiktig. Vi styrer spillet i første omgang, men føler vi får for lite til fremover med kun 1 spiss.

GMC

Stiller vi i samme formasjon på Shit Trafford kommer vi til å bli overkjørt. Vi er nødt til å ha bevegelse på topp, som kan strekke forsvaret til motstanderen.

InspectorC

Dette var en grei kamp. Vi styrte spillet, men vi skaper for lite. Vingene var dårlige , men Barton og Guthrie gjorde en god figur.

Simmio

Diskuter kampen i forumet her!

You must be logged in to post a comment Login