Deportivo – Newcastle 0-0 (3-5 str.)

Oppdatert: 04. August 2010

Newcastle vant Trofeo Teresa Herrera 5-3 etter straffesparkkonkurranse i det som var en jevn og sjansefattig kamp. Joey Barton, som ble helten med den siste scoringen, misbrukte en mulighet fra 11-meteren like før slutt.

Chris Hughton startet med følgende lag:
Harper (Krul 46), R.Taylor, Enrique, Perch (Tavernier 51), Coloccini, Barton, Xisco (Gutierrez 46), Guthrie (Nolan 46), Carroll, Best (Lovenkrands 73), Routledge.

Newcastle hadde et par halvsjanser ved Barton og Carroll, men det var Deportivo som kom nærmest i første omgang med en heading som gikk rett i tverrligger. Etter hvilen var Leon Best nære på å score for tredje gang i pre-season med en heading som gikk like utenfor.

Da tilskuerne på Riazor trodde det skulle ende målløst fikk Newcastle straffe. Coloccini ble felt av Deportivos keeper, og dommeren blåste i fløyta. Vertenes sisteskanse skulle imidlertid få revansje. Bartons straffe var nemlig svak og ble reddet, og selv om det ble gitt retur klarte ikke den tidligere Manchester City-spilleren å sette ballen imål. Dermed ble det straffekonkurranse.

Både Løvenkrands, Nolan, Ryan Taylor og Carroll traff på sine forsøk, og ettersom en Deportivo-spiller hadde bommet, var alt duket for at Barton kunne rette opp sin egen feil. Urokråka leverte en bedre straffe denne gangen og gjorde at Newcastle stakk av med trofeet i nordvest-Spania.

Neste oppgjør er mot Rangers neste lørdag i en kamp som går på ESPN.

Diskuter Deportivo – Newcastle i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login