Ranger kan fortsatt bli

Oppdatert: 06. July 2011

Sunday Sun hadde for noen uker siden en eksklusiv artikkel hvor de skrev at Nile Ranger har blitt bedt om å finne seg en ny klubb. Nå har agenten til Ranger vært ute og fortalt at spissen ønsker å kjempe for sin plass i Newcastle.Newcastle har allerede hentet Demba Ba i sommer og manager Alan Pardew bekreftet i et intervju på mandag at klubben skal hente enda en spiss før overgangsvinduet stenger. Dette tyder på at Ranger vil slite med å få spilletid, men spissen ønsker å vise at han er verdig en plass i troppen.

Dette ville kanskje påvirket den gamle Nile, men nå ønsker han bare å kjempe. Han kan fortsatt bli i Newcastle, selv om situasjonen har forandret seg der, sa Rangers agent Nick Rubery til The Journal.

Newcastle har kjøpt en spiss og de vil hente enda en, så han vil ikke komme til å starte kamper neste sesong, og det er noe han trenger for å fortsette utviklingen sin.

Per dags dato har det ikke skjedd noe, men hvis en klubb kommer med en bud som Newcastle finner akseptabelt vil han vurdere det, for han ønsker spilletid, fortsatte agenten.

Nile føler at han har utviklet seg. Man hører mindre og mindre om han av feil grunner. Ja, han satte seg selv i et dårlig lys ved å poste et ulovlig bilde på Blackberry Messenger, men han utvikler seg hele tiden.

Han har holdt seg i god form i sommer og gleder seg til å starte sesongen. Jeg er overbevist om at Nile kan bli en viktig spiller for klubben i fremtiden.

Vi snakker om en spiller som kan score 15-20 mål pr. sesong hvis han får spilletid, avsluttet Rangers agent.

Newcastle skal ønske omkring £1mill for Ranger, men selv om både Blackpool, QPR og Nottingham Forest har vist interesse, så er det altså ikke kommet noen bud på bordet enda.

You must be logged in to post a comment Login