Kaptein Colo!

Oppdatert: 08. July 2011

Idag ble det klart at Fabricio Coloccini kommer til å være mannen som leder Newcastle gjennom 2011/12 sesongen.  Etter at Kevin Nolan forlot klubben har det blitt spekulert en god del i hvem som må ta på seg ansvaret med å være klubbens leder utad. De største favorittene har for mange vært Colo og Joey Barton, men sistnevnte har lenge vært linket vekk fra klubben, i tillegg til å slenge drit om gud og hvermann via Twitter. Noe som forøvrig ikke er en kaptein verdig.

Coloccini har nå fått denne ærefulle oppgaven for klubben, 3 år etter at han kom til skjærene i august 2008 fra Deportivo de la Coruña. Etter en vanskelig første sesong har 29-åringen i løpet av de to siste sesongene spilt seg inn i geordiefansens hjerter, og har for alvor vist at Premier League er en liga han fikser.

Fabricio var også kaptein for Newcastle mot Wigan i oktober, men har nå fått jobben på permanent basis. Colo har selvfølgelig også vært kaptein for Deportvio en rekke ganger,

“Jeg er overlykkelig over å ha blitt utpekt som kaptein for Newcastle United” uttaler han til nufc.co.uk. “Dette er et av de stolste øyeblikkene i min karriere”.

Alan Pardew uttaler i samme artikkel; “Han er en annerledes kaptein enn Kevin, men hans proffesjonalitet, innstilling og karakter gjør ham til den fødte kandidat og jeg er 100% sikker på at jeg har gjort rett valg”

 

You must be logged in to post a comment Login