Pardew tror på “nye helter”

Oppdatert: 05. July 2011

Pardew har allerede startet å tenke på hvordan treningen skal gå frem mot sesong start og sier i et intervju med The Chronicle at han har stor tro på at Newcastle kommer til å få noen nye helter i sesongen som kommer.
Pardew ser ingen poeng med å tenke på det laget som var før, eller hvem som burde ha vært i stallen. Dette sa han til Chronicle idag:
– Man kan lett tenke på spillere man ikke har, men de nye spillerene er spennende og det skal bli interessant å se hva de kan klare å produsere.

Manageren ser mye inn i fremtiden og benekter heller ikke at det kan komme enda fler spillere til Newcastle i løpet av sommeren. Malvin Erding og Charles N’Zogbia er noen av de største ryktene som surrer rundt laget om dagen, men Pardew holder som vanlig kortene litt for tett til brystet. Aston Villa skal forøvrig ha trappet opp når det gjelder kjøp av franskmannen, Erding, så det kan bli en spennende duell mellom Villa og Toon i løpet av sommeren.

Men pardew har uansett trua på det laget han har og avslutter med en litt betryggende melding.
– De spillerene vi har skal skape underholdende fotball, det er skal være sikkert. Det er alltids en sjangse for å få nye helter!

You must be logged in to post a comment Login