– PSG og Sissoko i samtaler

Oppdatert: 06. January 2015

Flere kilder melder at Moussa Sissoko kan være klar for PSG om kort tid.

Franskmannen, som har vært en av Newcastles desidert beste denne sesongen, skal ifølge blant annet Eurosport France være svært nær en overgang til PSG.

Ryktene om overgangen har kommet og gått de siste ukene, men har tirsdag blomstret opp igjen for fullt. Tidligere har det også vært spekulert i om Sissoko vil forsvinne til PSG i bytte mot Yohan Cabaye, som forlot Newcastle i januar i fjor. Så langt er dette ikke med i meldingene fra Eurosport.

Ifølge sportskanalen er samtalene på et “veldig detaljert nivå”, som tyder på at man allerede har kommet langt. Det spekuleres i en prislapp på 20-25 millioner pund for 25 år gamle Sissoko, noe som erfaringsmessig vil gjøre det vanskelig for Mike Ashley å takke nei.

The Chronicle melder på sin side tirsdag kveld at franskmannen var på trening sammen med de andre Newcastle-spillerne tirsdag. Det er med andre ord stor usikkerhet rundt hvorvidt ryktene fra Frankrike stemmer.

Spilleren har også vært linket til Arsenal og sin tidligere lagkamerat Debuchy, men kan ifølge ryktene nå altså ende i hjemlandet i stedet.

Vi følger saken videre.

You must be logged in to post a comment Login