Prisvinneren Ayoze Perez

Oppdatert: 28. October 2014

Søndagens matchvinner gikk til topps i begge prisene han var nominert for i sitt hjemlige Spania.

Det er i kategoriene “Årets Offensive Midtbanespiller” og “Årets Åpenbaring” at Ayoze vant prisene for sin imponerende fjorårssesong for Tenerife i La Segunda, det nest høyeste nivået i spansk fotball. Det spanske fotballforbundet deler mandag ut spillerpriser for sesongen 13/14 der blant annet Diego Simeone vinner “Årets Manager” etter Atletico Madrids imponerende sesong og Cristiano Ronaldo tar prisene for “Årets Spiller” og “Årets Angriper”.

Ayoze blir sett på som et meget lovende talent i hjemlandet, og de fleste har fått med seg hvordan han headet inn 2-1 for Newcastle i gårsdagens snuoperasjon. I dagens aviser kan man lese at 21-åringen blant annet sa nei til storklubbene Barcelona og Real Madrid i sommer fordi han heller ville til Newcastle (!).

“Ja, det var interesse fra andre klubber. Sannheten er at Newcastle sitt bud var overraskende fordi det var andre klubber interesserte. Men de pushet virkelig hardt for å få meg. Jeg følte de satte pris på meg. Vi måtte evaluere alle tilbudene og til slutt valgte jeg Newcastle,” uttaler Perez.

“Jeg har alltid elsket Premier League, men hovedgrunnen for å komme hit var fordi Newcastle virkelig ville ha meg. Jeg føler meg veldig verdsatt av klubben og det var grunnen til at jeg valgte å komme hit.”

TAN gratulerer selvfølgelig Ayoze med prisene og håper han forsetter en flott start på uken når laget møter Manchester City til ligacupkamp på onsdag.

Howay!

 

You must be logged in to post a comment Login