– Pardew var ikke fornøyd med førsteomgang

Oppdatert: 27. October 2014

Sissoko forteller om Pardews reaksjon i pausen mot Tottenham, og hvordan laget snudde 1-0 til 1-2.

Newcastle leverte en fryktelig førsteomgang mot Tottenham og det så lenge ut til at Tottenham skulle få en enkel dag på jobben. Pardew fortalte til Sky Sport i intervjuet etter kamp at han var ganske sint i pausen. Sissoko som var en av kampens beste etter pause har til nufc.co.uk fortalt hva en misfornøyd Pardew sa til dem etter en svak førsteomgang.

Dette er hva Moussa sa til hjemmesiden:

– Manageren sa vi måtte prøve å spille mer, fordi førsteomgangen ikke var god nok. Han var ikke sint – han skrek ikke – men var heller ikke fornøyd. Han visste vi kunne spille bedre noe vi også gjorde.

– Vi måtte vinne flere taklinger, flere hodedueller og bli tøffere med ballen. Dette klarte vi. Vi scoret med en gang, noe som var viktig for selvtilliten, og så gikk vi for et mål til, som Ayoze scoret.

sissoko og pardew

Sissoko er tydeligvis ikke fornøyd med starten på årets sesong.

– Forrige sesong vant vi 1-0, denne gang ble det 2-1. Det var to veldig forskjellige kamper fordi vi nå er et helt annerledes lag. Min mening er at denne seieren var bedre enn den forrige. Starten på sesongen har vært tøff, så dette føles godt – vi har tapt og spilt uavgjort for ofte.

– Vi har holdt sammen i denne perioden. Vi har jobbet hardt, hver kamp, og nå får vi betalt for innsatsen. Vi har en god lagmoral i troppen og alle vil vinne for klubben.

–  I dag spilte vi en veldig god kamp, og den var en viktig seier for laget, klubben, fansen, for alle.

Med to seire på rad har Newcastle klatret over nedrykksstreken til en 14.plass, bare 1 poeng bak Totteham og 4 poeng opp til Liverpool som er neste motsander i PL. Før den tid venter City borte i ligacupen for Sissoko & Co. Da kan laget trenge en Sissoko i form!

You must be logged in to post a comment Login