Prislapp: 86 millioner pund

Oppdatert: 23. January 2014

Montpelliers president sier Newcastle skal få Cabella for samme pris som Real Madrid ga for Bale.

£86 millioner pund er altså det som skal til for at Newcastle får Remy Cabella, ifølge Daily Mirror. Dermed kan det spøke for at en ny franskmann kommer til klubben i januar.

Newcastle jakter Montpelliers midtbanen stjerne, men har blitt anbefalt å prøve lykken igjen til sommeren – med mindre de altså kan matche verdensrekorden Real Madrid betalte for Gareth Bale. Selv har Newcastle anslått en pris på £12 millioner, men den frittalende Montpellier-presidenten Louis Nicollin kommer nå med følgende kommentar.

Montpelliers president Louis Nicollin, for anledningen med blått og oransje hår.

For at vi skal la Cabella gå i januar, vil Newcastle måtte betale hva Real Madrid betalte for Gareth Bale.

Nicollin hetset Newcastle som klubb og by tidligere i uken, og rådet Cabella til ikke å fortsette karrieren hos Toon. 70-åringen, som farget håret oransje og blått for å markere at Montpellier vant den franske tittelen i 2012, er lite imponert over både byen og fotballklubben.

– Personlig ville jeg ikke gått dit. Remy er en gutt jeg elsker, og han fortjener en bedre klubb enn Newcastle. Hvis de betaler for han i sommer, vil det ikke være noe problem, men jeg vil råde ham til å gå andre steder, sier Nicollin.

 

You must be logged in to post a comment Login