Derby uten Coloccini

Oppdatert: 23. January 2014

Midtstopperen er fortsatt ikke spilleklar etter kneskaden.

Newcastle-kaptein Fabricio Coloccini må etter all sannsynlighet stå over lørdagens derby mot Sunderland neste helg. Den argentinske forsvareren haltet av banen under 1-0-tapet mot West Bromwich Albion første nyttårsdag, og ble i utgangspunktet satt ute av spill i seks uker.

Debuchy vil være tilbake mot Norwich etter utvisningen mot West Brom. Men Newcastle må klare seg uten Coloccini både mot de gule og grønne og i derbyet.

En rask forbedring i skadesituasjonen gjorde sitt til at midtstopperen var optimistisk og så for seg en snarlig retur. Men til tross for rask bedring i kneskaden fra kampen på Hawthorns, vil forsvareren altså være fraværende på banen under Tyne-Wear-derbyet den 1. februar, ifølge manager Alan Pardews kommentarer til Shields Gazette.

Jeg tror han vil være tilbake i trening samme uke som vi skal møte Sunderland, men han vil absolutt ikke spille kampen.

Pardew er likevel optimistisk og tror Coloccini vil være tilbake uken etter derbyet, og sier spilleren selv er utålmodig etter å komme seg tilbake på banen.

– Det er frustrerende for Colo fordi han er desperat etter å spille fotball. Alt han ønsker er å spille, sier manageren, som kan glede seg over at Matthieu Debuchy vil være tilgjengelig allerede til tirsdagens møte med Norwich, etter å ha sonet tre kampers karantene for utvisningen i kampen mot West Brom.

You must be logged in to post a comment Login