Kan bli klar til neste kamp

Oppdatert: 22. January 2014

Luuk de Jong skal være nær en permanent avtale med Newcastle.

Det melder britiske medier onsdag. Prislappen skal ligge på 8,5 millioner pund, og i motsetning til tidligere rykter skal det være snakk om en permanent overgang for nederlenderen.

Ajax og PSV har begge vært på jakt etter angriperen, men ser nå ut til å trekke seg ut av kampen om å sikre du Jongs underskrift på grunn av prisen. Newcastle, som i sommer bød 10 millioner pund for samme spiller, er derimot nærmere enn noen gang ved å sikre seg de Jongs tjenester. Og ifølge britiske aviser kan overgangen være klar allerede før neste ukes kamp mot Norwich.

Daily Stars Jason Mellor kommer med følgende melding, til glede for mange Newcastle-fans:

Newcastle hope to have De Jong signed in time to make his debut at Norwich on Tuesday, though the clubs could push through a loan with a view to a permanent deal to beat the clock and ensure the transfer is successfully completed this month.

Borussia Monchengladbach, som til daglig er 23-åringens arbeidsgiver, har forsøkt å få til en avtale som innebærer penger og Papiss Cisse til Tyskland, men senegaleseren har sagt seg lite villig til en retur til Bundesligaen.

De Jong, som har fått lite spilletid i årets sesong i Tyskland, vil bli en risiko for Newcastle, i og med at angriperen har vist sviktende form denne sesongen. Likevel forventningene til nederlenderen, og håpet om at han skal finne tilbake til scoringsformen, nok til at han er mer aktuell enn noen gang tidligere til å havne på Tyneside.

 

You must be logged in to post a comment Login