Preview: Wigan (h)

Oppdatert: 02. December 2012

Newcastle tar i mot Roberto Martínez’ menn på St. James’ Park i rundens siste kamp i morgen kveld.

Kick-off: mandag 3. desember klokken 21.

Must win
Hjemmelaget har ennå ikke funnet formen og har gått på fire strake tap i ligaen i løpet av en knapp måned. Magpies ligger på en skuffende 14. plass med like mange poeng som antall kamper, men den plassen deler de med morgendagens motstander Wigan. Det er kun målforskjellen som skiller de to lagene.

Oppgjøret i midtuken mot Stoke på Britannia kunne blitt en opptur, men Jonathan Walters og Cameron Jerome ville det annerledes og snudde kampen i sluttminuttene til the Potters fordel. På den lysere side har Papiss Cissé igjen funnet nettmaskene og forhåpentligvis fortsetter han i samme spor i tiden som kommer.

Wigan tapte også i midtuken, men mot tilsynelatende sterkere motstand enn hva kollegene i nordøst møtte i Stoke da Manchester City ventet på motsatt banehalvdel på DW Stadium. De lyseblå kunne ta med seg tre poeng etter scoringer av Balotelli og Milner.

Same old story
De sorte og hvite mangler fortsatt Cabaye og Ben Arfa, og Steven Taylor haltet av banen mot Southampton forrige helg og er visstnok ute til februar. James Perch soner karantene. Shola Ameobi kan bli friskmeldt og ta plass på benken, mens Obertan fortsatt virker å være et stykke unna comeback. Ryan Taylor, Dan Gosling og Haris Vuckic er langtidsskadet.

For bortelagets del har trener Roberto Martinez uttalt at det er 50% sjanse for at Gary Caldwell og Dave Jones blir friskmeldt i tide. Albert Crusat, Ben Watson, Ryo Miyaichi, Shaun Maloney, Antolin Alcaraz og Ivan Ramis mangler fremdeles.

Watch out for:
Anita – en meget god opptreden i kampen mot Stoke og kan være nøkkelen til suksess.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Simpson, Williamson, Coloccini, Santon, Jonas, Tioté, Anita, Marveaux, Cissé, Ba

Dommer:
Mike Jones

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD1.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login