Preview: West Ham United

Oppdatert: 23. December 2017

Før ribbe og pinnekjøtt skal fortæres, og julefreden forhåpentligvis senker seg her til lands, skal Newcastle en tur til London for å sette en demper på julefeiringen for West Ham. Lørdag er det klart for Newcastles første kamp på London Stadium.

Mye av fokuset på Tyneside dreier seg fortsatt om et eventuelt oppkjøp. Ingenting er avklart der, og det lille som kommer av informasjon endrer seg fra dag til dag.
Også det nært forestående januarvinduet stjeler mye oppmerksomhet for tiden. For spørsmålene er mange; kommer Newcastle til å handle spillere? Hvem kommer til å ankomme i januar? Og ikke minst hvor stort er budsjettet, og hvem setter budsjettet?

For det bør ikke være noe tvil om at stallen må styrkes. 4 tap på de siste 5, 1 poeng og 6-19 i målforskjell på de 9 siste kampene sier noe om manglende kvalitet i laget. Defensivt har det som forventet blitt litt tettere etter at kaptein Jamaal Lacselles kom tilbake fra skade, men det er fortsatt ikke godt nok. Men det er fortsatt offensivt det svikter mest. Uten en naturlig målscorer eller en spiller som kan gjøre ting på egenhånd, sliter Benitez med å få laget til å score. Det er et problem som det håpes å finne en løsning på i januar, men enn så lenge må Rafa klare seg med det han har.
Men det er ikke all verden det heller, for Aleksandar Mitrovic ble beleilig nok erklært skadet frem til januarvinduet åpner, men spørs om han hadde fått noen muligheter i det tette juleprogrammet uansett. Også Jesus Gamez er ute med skade, etter å operert ankelen i forrige uke.

Historien i London er litt annerledes etter at David Moyes har fått fart på skuta. Skotten fikk en treg start på tiden på London Stadium, men på de siste tre kampene står West Ham igjen med 4 poeng. Og det i kamper som Chelsea og Arsenal hjemme, og Stoke borte. De tapte riktignok 1-0 i ligacupen i midtuken mot Arsenal, men ting tyder som sagt på at Moyes har funnet litt ut av ting hos West Ham.
West Ham mangler også noen spillere, både med suspensjon og skade. Manuel Lanzini soner sin siste kamp etter en karantene pålagt av FA, mens Sam Byram, Jose Fonte, Edimilson Fernandes og Mark Noble er ute med skader.

 

Kampen sendes ikke på norsk tv, men en stream skal være mulig å finne da følgende utenlandske kanaler sender kamper:
Astro SuperSport 1
beIN Sports MENA HD1
beIN Sports Indonesia
beIN Sports Turkey 3
beIN Sports NZ
Canal+ Sport (Poland)
DAZN Japan
DIRECTV Sports S.Am
DIRECTV Sport Carib
ESPN+ Brazil
Flow Sports
Hotstar (India)
K+PC (Vietnam)
LeTV Sports Hong Kong
mio Stadium 103 HD
NBC (USA)
Optus Sport (Australia)
SSports Live (China)
SKY NET Sports 5
SKY Planeta Football
SPS HD (Mongolia)
Sport 3 Israel
SuperSport 5 Africa
SuperSport 5 Nigeria
SuperSport MaXimo 1
TSN4 +HD (Canada)

You must be logged in to post a comment Login