Preview: Swansea (b)

Oppdatert: 01. March 2013

Newcastle tar turen til Wales og Liberty Stadium, der Swansea tar på seg rollen som verter i morgen ettermiddag.

Kick-off: lørdag 2. mars klokken 16.00.

Ligacupmestere
Michael Laudrups gutter tok en overbevisende seier mot League Two-motstander Bradford da de feide dem av banen, for anledningen Wembley, med hele 5-0 i ligacupfinalen på søndag. Og med De Guzman og Dyer i hovedrollene oppstod det uheldigvis en pinlig situasjon da sistnevnte forlangte ballen av nederlenderen på et straffespark midt ut i andre omgang. Begge endte for øvrig i målprotokollen med to nettkjenninger hver.

Et par timer tidligere hadde de sorte og hvite vunnet hjemme mot «The Saints», men det var ingen klar seier som deres walisiske kolleger skulle utrette i London. Southampton tok en tidlig ledelse, men måtte gå til pause med 1-2. I andre omgang utlignet imidlertid gjestene, mens Cabaye ordnet ledelse på straffespark like etter. Hjemmefansen var likevel ikke trygge før Fox på klønete vis sørget for at poengene ble værende i nordøst da han klarerte i en mildt sagt overrasket Hooiveld.

Ben Arfa ikke kampklar
Neil Taylor nærmer seg comeback for «The Swans» etter ankelbrudd, men er ikke klar til denne. Chico Flores er definitivt ute, og keeper og influensarammede Michel Vorm gjør alt i sin makt for å rekke kampstart.

Pardew har denne uken sagt at Ben Arfa kun vil få noen minutter mot morgendagens motstander. Den franske magikeren er naturligvis ikke i toppform etter et tre måneders langt opphold på sidelinjen, men han er omsider skadefri. Coloccini er tvilsom med vond rygg, og det ryktes at han kan være ute i opptil en måned.

Krul er uaktuell og vil være ute i fire til fem uker. Gosling er tilbake og etterlater dermed kun Vuckic og Ryan Taylor i styrkerommet.

Watch out for:
Michu – spanjolen scorer på alt.

Sannsynlig lagoppstilling:
Elliot, Debuchy, S. Taylor, Yanga-Mbiwa, Santon, Gutierrez, Tioté, Cabaye, Sissoko, Gouffran, Cissé

Dommer:
Craig Pawson – dømmer for første gang i Premier League.

TV:
Kringkastes ikke, men kan ses på nett via Sumo.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login