Elliot klar for innsats

Oppdatert: 26. February 2013

Newcastle-keeper Rob Elliot er glad for å endelig få en sjanse til å spille i Premier League. Elliot fikk sjansen, da Tim Krul måtte ut med ankelskade mot Southampton. Nå står den 26 år gamle keeperen, som ankom Newcastle fra Charlton i 2011, klar for innsats.

Andrekeeperens innhopp har tidligere vært begrenset til cup og Europa League i hans første 18 måneder på Tyneside. Men han gjorde sin debut i Premier League i helgens 4-2-seier over Southampton.

– Jeg har spilt noen kamper i Europa og cuper, som har vært fint. Men å spille i Premier League er toppen, og der du ønsker å sette navnet ditt på papiret, sier Elliot i et intervju med Daily Express .

Og keeperen som skal vikariere i Kruls skadefravær, hadde ikke trodd han skulle nå så langt på så kort tid.

– Hvis du hadde fortalt meg for seks år siden at jeg ville debutere i Premier League for Newcastle på St. James’ Park, ville jeg ikke trodd deg. Men nå har jeg endelig fått muligheten, og jeg ønsker å få mest mulig ut av det, sier keeperen, som legger til at han vil vise alle hva han kan.

Men selv om han endelig har fått sjansen som førsteskanse, har Elliot sympati for skaderammede Krul.

– Tim er en av de beste keeperne som finnes for øyeblikket, ikke bare i England, men også i Europa fordi han har begynt på landslaget også. Det er flott å jobbe med ham fordi det er det jeg også ønsker å gjøre – jeg ønsker å spille internasjonal fotball og i Premier League. Nå krysser jeg bare fingrene for at skaden ikke er så ille og at han snart er tilbake, sier Elliot i intervjuet.

 

 

You must be logged in to post a comment Login