Preview: QPR (b)

Oppdatert: 11. May 2013

Newcastle tar turen til London og Loftus Road i morgen ettermiddag i det som kan bli avgjørende for overlevelse i Premier League.

Kick-off: søndag 12. mai klokken 16.00.

En utstrakt hånd
Swansea gjorde det man på forhånd fryktet de ikke var i stand til å gjøre, nemlig å ta alle tre poengene på DW Stadium mot et heltent Paul Scharner og Co. For hadde Wigan seiret i denne kampen, ville Magpies befunnet seg under streken i dette øyeblikk.

Hjemmelaget ledet ved to anledninger, både 1-0 og 2-1, men måtte til slutt gi tapt etter mildt sagt elendig forsvarsspill. Tidligere Newcastle-spiller Gary Caldwell var en av dem som inviterte bortelaget inn i kampen, og da Tiendalli gjorde 3-2 utover i den andre omgangen, var det ingen vei tilbake for tannløse verter.

Newcastle var på sin side heldige som maktet å ta ett poeng borte mot Big Sams mannskap forrige helg. Nolan og Carroll figurerte for the Hammers, og sistnevnte var nære ved et par anledninger.

Kan sikre overlevelse
De sorte og hvite kan, med seier i morgendagens oppgjør, sikre videre spill i den engelske toppdivisjon. Det forutsetter at Chelsea vinner sin kamp mot Aston Villa i ettermiddag. Da spiller det liten rolle hva Wigan gjør mot Arsenal på tirsdag ettersom Villains og Latics møtes i siste runde.

Lagnytt
Pardew må klare seg uten Moussa Sissoko og Shola Ameobi, som begge er ute resten av sesongen. Franskmannen sliter med en vond ankel, mens Shola skadet seg på Boleyn Ground og ble sett gående ved hjelp av krykker på vei tilbake til spillerbussen.

Vuckic og Ryan Taylor pleier langvarige skader, mens Marveaux og Santon muligens kan delta da de har trent tidligere denne uken. Debuchy returnerer fra karantene, mens Krul definitivt er utilgjengelig med en skadet skulder.

For hjemmelaget er Bosingwa og Samba usikre, og Mbia risikerer å miste kampen grunnet den kontroversielle tvitringen mellom ham og Barton. Tal Ben Haim har dessuten dratt til MLS og Toronto på lån.

Watch out for:
Loic Remy – angriperen, som egentlig skulle til Newcastle i januar, har blitt vår største frykt.

Sannsynlig lagoppstilling
Elliot, Debuchy, Coloccini, Taylor, Mbiwa, Gutierrez, Cabaye, Tioté, Ben Arfa, Gouffran, Cissé

Dommer:
Lee Probert

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD3.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login