Overgangsryktene florerer før sesongslutt

Oppdatert: 12. May 2013

Britisk presse påstår Newcastle kan stå overfor en spillerflukt innen kort tid. Men en gammel stjerne skal ønske å returnere til St James’.Ifølge britiske medier vil Newcastle stå overfor en kamp for å beholde sine stjerner. Men det skal også være gamle kjenning kan være på vei tilbake til Nord-Øst.

For ryktene sier at Andy Carroll skal være forberedt på å gå ned i lønn for å få en retur til St James’ Park. Men i tillegg skal en rekke av Newcastles beste spillerne allerede bli fulgt nøye av andre toppklubber.

Midtbanespillere Yohan Cabaye og Hatem Ben Arfa, samt Fabricio Coloccini, Steven Taylor og keeper Tim Krul er alle på ønskelistene til europeiske toppklubber.

AC Milan jakter Krul, Tottenham og Liverpool overvåker Ben Arfa og Arsenal er ute etter Cabaye. Coloccini fortalte Newcastle han ønsket å forlate klubben i januar og er fortsatt fulgt av den argentinske klubben San Lorenzo, mens Taylor har tiltrukket seg interesse fra Marseille.

Fremtiden til Papiss Cisse er også uklar, spesielt med Newcastle bare tre poeng over nedrykksstreken på vei inn i dagens avgjørende kamp mot QPR. Men Newcastle håper å overbevise Liverpool til å selge Carroll for mindre enn de innledende £17 millionene de bad om tidligere. Og Carroll, som har tilbrakt sesongen på lån hos West Ham, skal være klar til å gjøre alt han kan for å gjøre flyttingen skje – inkludert et kraftig lønnskutt.

Etter å ha scoret fire mål på de siste seks kampene, vil han bli et kjærkomment tilskudd til Cisse, som har hatt store problemer med å finne nettmaskene denne sesongen. Spørsmålet er om Liverpool vil prøve seg på å forhandle fram en byttehandel med Newcastle, som involverer Carroll og Ben Arfa.

Vi går med andre ord spennende tider i møte.

You must be logged in to post a comment Login