Preview: Norwich – Newcastle

Oppdatert: 23. July 2010

Det er klart for ny oppkjøringskamp, denne gang mot The Championship-laget Norwich som nettopp rykket opp fra League One med Fraser Forster mellom stengene. Her finner du siste nytt før oppgjøret som spilles lørdag ettermiddag.

Newcastle hadde få problemer med å slå Carlisle 3-0 borte forrige helg, da Leon Best, Nile Ranger og Haris Vuckic signerte seg på scoringslista. I den kampen benyttet Chris Hughton seg av hele 23 spillere av de 25 som var med i troppen. Dette er vanlig prosedyre i tidlig preseason for å la alle få litt kamptrening, og det ventes at manageren vår gjør det samme i morgen.

Gutierrez (VM-ferie), Danny Simpson (ankelskade), Steven Taylor (skulderskade) og Ryan Donaldson (U19-oppdrag) er alle ute, mens spissene Xisco og Ameobi skal være tilbake etter å ha vært utilgjengelige sist kamp.

Motstanderen
Norwich City hadde en kjempesesong i fjor og vant League One med solid margin. Mye av suksessen skyldes Newcastle-keeper Fraser Forster som var på utlån på Carrow Road og gjorde sakene sine meget bra.

Laget fra Norfolk er allerede godt i gang med oppkjøringen og har spilt tre treningskamper den siste uken. Først ble SV Berglish Gladbach slått 2-0 i løpet av et treningsopphold i Tyskland. På tirsdag spilte “The Canaries” 0-0 mot Stevenage, før de gikk på et svakt 0-1-tap mot Dagenham & Rembridge i går.

Tidligere Liverpool-spiller Zak Whitbread og den gamle Rangers-traveren Stephen Hughes er å finne i stallen. Kapteinen heter Grant Holt som scoret 30 mål på 45 kamper i fjorårsesongen. Ellers er det lite med kjente navn i Norwich-rekkene.

Kampodds
William Hill gir 2,25 i odds på Newcastle-seier. Uavgjort gir 3,5 ganger pengene hos Betfair, mens oddsen på hjemmegevinst er 3,25 hos EuroBet.

Diskuter kampen i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login