Preview: Newcastle – PSV

Oppdatert: 30. July 2010

På lørdag tar Newcastle imot PSV til eneste oppladningskamp på SJP i pre-season. Her finner du siste nytt før oppgjøret.

Newcastle har spilt to treningskamper hittil. Den første endte med en komfortabel 3-0-seier borte mot Carlisle, mens det gikk ganske mye dårligere da Norwich ble for sterke og vant 2-1 på Carrow Road forrige lørdag.

Steven Taylor skadet seg i førstnevnte kamp og er ute i to til tre måneder. I tillegg er Gosling og Simpson ute. Forster, Kadar, Perch og K. LuaLua er usikre.

Om Campbell får sin debut eller om Gutierrez er klar etter VM-ferie er fortsatt uklart, melder nufc.com.

Motstanderen
PSV vant ligaen fire år på rad i perioden 2004-2008, men de siste sesongene har det gått tråere for laget fra Eindhoven. I fjor ble det 3. plass bak Ajax og overraskelsen Twente som vant Eresdivise. Til tross for en skuffende tabellplassering for krevende supportere på Phillips Stadion, tok laget imponerende 78 poeng på 34 kamper. Bare i to av dem gikk “Boeren” av banen uten poeng.

I stallen, som Fred Rutten disponerer, finner vi blant annet stortalentet Ibrahim Afellay, legenden Andre Ooijer, meksikanske Carlos Salcido, den svenske landslagskeeperen Andreas Isaksson og tidligere Liverpool-back Jan Kromkamp.

Newcastle og PSV har møttes flere ganger tidligere. I 2006/07 ble det 2-3-tap på hjemmebane etter at Ameobi og Luque scoret Newcastles mål, mens det to sesonger etterpå ble uavgjort 2-2 med Taylor og Guthrie som målscorere. I tillegg har lagene møttes i både Champions League (0-1 og 0-2 i 96/97-sesongen) og UEFA-cupen (1-1 og 2-1 i 03/04-sesongen).

Kampen sparkes i gang klokken 16:00 på SJP. Diskuter oppgjøret i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login