Preview: Carlisle – Newcastle

Oppdatert: 15. July 2010

Newcastle åpner pre-season med et bortemøte mot League One-laget Carlisle United lørdag klokken 14.00. Her finner du siste nytt før sesongens første kamp.

Etter et vellykket treningsopphold i Irland, vender nå Chris Hughtons menn mot Nord-England og Brunton Park Stadium. Kun Jonas Gutierrez (ferie) og Danny Simpson (ankelskadet) er utilgjengelige, skal vi tro nufc.com. Det er ventet at mange spillere skal få prøve seg, inkludert nyervervelsen James Perch som kom fra Nottingham Forest tidligere i måneden.

Carlisle endte på 14. plass på tredje nivå. De kom seg også til finalen i Johnstone’s Paint Trophy, hvor de ble slått 4-1 av Southampton foran drøye 74.000 tilskuere på Wembley.

Den mest kjente spilleren i stallen er utvilsomt den gamle Leeds-backen Ian Harte, som kom til Carlisle etter å ha floppet i både Sunderland og Blackpool. Kapteinen er en annen traver med fortid i Sunderland, nemlig Paul Thirwell. Han har 90 kamper for Carlisle og står bokført med én opptreden for Englands U21-landslag.

Sist lagene møttes var i en treningskamp for tre år siden som endte 1-1. Nolberto Solano scoret utligningsmålet med en volleyperle, mens Joey Barton hinket av banen med brudd og var ute i flere måneder.

Bwin.com gir 1.45 i odds på Newcastle-seier. Uavgjort gir fire ganger pengene, mens det er hele 6.5 i odds på Carlisle.

Vi kommer med referat etter kampen.

You must be logged in to post a comment Login