Preview: Norwich (b)

Oppdatert: 09. December 2011

Et skadeskutt Newcastle tar turen til Carrow Road for å møte nyopprykkede Norwich lørdag ettermiddag. Kan Pardews menn snu trenden mot kanariene? Les siste nytt foran kampen her.

Newcaslte har kommet ned på jorda igjen etter tre tøffe kamper mot topplag som bare resulterte i ett av ni mulige poeng. Det kom borte mot Manchester United for to uker siden, da Demba Ba utglignet med et svært kontroversielt idømt straffespark.

Flaksen var imidlertid ikke på Newcastles side forrige lørdag da Chelsea kom på besøk. Til tross for en brukbar forestilling og tre baller i treverket for hjemmelagets del, var det til slutt Chelsea som vant 3-0. Newcastle ligger nå på en 6. plass på tabellen med 26 poeng på 14 kamper.

Mange skader
Mer urovekkende enn resultatet mot Chelsea var at både Coloccini og S. Taylor måtte ut med skade. Sistnevnte er trolig ute for sesongen, mens argentineren trolig ikke blir klar til kampen i morgen. I tillegg er Williamson fortsatt ute. Pardew får med andre ord en vanskelig jobb i å komponere en habil forsvarslinje.

Som om ikke det var nok har også Guthrie skrevet seg opp på skadelista. Midtbanemannen har gjort sakene sine veldig bra denne sesongen, men er nå trolig ute helt til slutten av januar. Tioté er også fortsatt utilgjengelig, noe som betyr at Cabaye og Gosling sannsynligvis danner duoen sentralt på midten.

En gladnyhet er at Gutierrez er tilbake etter å ha vært suspendert i forrige kamp.

Vi tror på følgende lag: Krul – Santon, Simpson, Perch, R. Taylor – Gutierrez, Gosling, Cabaye, Obertan – Ben Arfa – Ba

Motstanderen
Norwich ble spådd ned av de fleste før sesongen startet, men de gule fra den engelske østkysten har imponert og ligger på en solid 11. plass med 14 poeng. The Canaries har imidlertid slitt i det siste og har bare én trepoenger på seks forsøk. Sist fikk Paul Lambarts elever stryk borte mot City (1-5).

Norwich har ikke vært lette å hanskes med hjemme på Carrow Road. Fasiten viser 3-2-2 og kun Arsenal og WBA har kunnet reise hjem med alle poengene.

The Telegraph spår at Lambert starter med følgende lag:
Ruddy – Naughton, R Martin, Whitbread, Tierney – Bennett, Johnson, Fox, Pilkington – Hoolahan, Mori

Innbyrdes oppgjør
De to siste tilsvarende møtene har vært treningskamper. I forkant av fjorårssesongen tapte vi 1-2, mens vi vant med samme sifre i 2006. Lagene har bare spilt én obligatorisk kamp på Carrow Road i dette årtusenet; hjemmelaget vant 2-1 i 2004/05-sesongen da Kluivert scoret Newcastles mål.

TV-info
Kampen starter klokken 1600 lørdag ettermiddag og vises på TV2 Sumo.

Diskuter kampen i forumet her, og ikke glem å være med på vår tippekonkurranse på Facebook!

You must be logged in to post a comment Login