Preview: Newcastle-West Brom

Oppdatert: 21. May 2011

Roy Hodgson og hans mannskap kommer på besøk til St. James Park søndag ettermiddag, til det som er årets siste serierunde i Premier League.

Kick off: Søndag 22. Mai kl.17.00

Unggutta for nye muligheter
Alan Pardew har de siste ukene jobbet hardt med spillerene for å avslutte sesongen best mulig, og da helst på øvre halvdel. Da må West Brom beseires, og i tillegg må noen av de andre resultatene gå vår vei, men oppgaven er veldig overkommelig for et Newcastle lag som har levert gode resultater de siste ukene. Forrige uke viste guttene hvilken moral som finnes i laget da de kom tilbake to ganger og fikk med seg et velfortjent poeng etter 2-2 mot Chelsea på Stamford Bridge. Nok en skade rammer laget foran årets siste seriekamp – Jonas Gutierrez er nemlig ute etter en smell han pådro seg mot Chelsea. Det i tillegg til alle de andre skadeproblemene betyr at det vil åpne seg muligheter for unggutta mot West Brom. På skadelisten som er laaaang finner vi Ben Arfa, Nolan, Best, Williamson, Harper, Gosling, Kadar, Perch og Guthrie. Cheick Tiote spiller ikke pga fare for suspensjon som vil ramme de tre første kampene av neste års sesong. Gledelig var det å se LuaLua, Ferguson, Sammy Ameobi og Nile Ranger sette preg på kampen mot Chelsea, og dette er fire gutter å se opp for i fremtiden, og forhåpentligvis allerede på Søndag. Spesielt var det for Sammy Ameobi som gjorde sin debut for Newcastle forrige helg, med sin bror Shola på banen.

Andre forsøk for Hodgson
Roy Hodgson ledet Liverpool laget som før jul ble beseiret med 3-1 og han er dermed klar for sesongens andre tur til St. James Park. Det skal nevnes at Hodgson har satt et veldig fint preg på West Brom, som har levert en rekke gode resultater etter hans ankomst. Laget scorer mye mål, men det renner også inn bakover. Hos søndagens gjester mangler toppscorer Peter Odemwingie, Gabriel Tamas og Graham Dorrans. Lagene møttes tidligere i sesongen på The Hawthorns, en kamp som endte med 3-1 seier til The Baggies. Det var også kampen som ble Chris Hughtons siste som Newcastle manager. Siden den gang har begge klubbene byttet manager.

Watch out for
– Ryan Taylor. Spilte en god kamp mot Chelsea og var innvolvert i begge målene. Raylor er definitvt sulten på å vise seg frem.

– Chris Brunt. Har en av ligaens farligste venstreben.

Sannsynlig lagoppstilling
Krul; Simpson, S.Taylor, Coloccini, Jose Enrique; Løvenkrands, R.Taylor, Barton, Ferguson; Ranger, Ameobi

Dommer: Mark Halsey

TV: Kampen vises på TV2 Sumo

Diskuter kampen i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login