Preview: Newcastle – Bolton

Oppdatert: 25. February 2011

Newcastle tar imot kaptein Nolan sin gamle klubb til kamp på St. James Park. Begge lag er med i kampen om en europacupplass, og seier vil ta oss forbi Bolton på tabellen.

Tid for revansj

Bolton påførte oss sesongens største tap da vi gjestet Reebok Stadium før jul. Det var tabbenes aften fra Newcastle og kampen endte hele med 5-1 seier til lørdagens gjester. Lagkaptein Kevin Nolan har hele ti sesonger bak seg for The Trotters, og vil nok være øverst på lista av Newcastlespillere som ønsker en skikkelig revansj på Lørdag. Det er nesten to uker siden forrige kamp og Alan Pardew kan glede seg over at skadeproblemene ser ut til å lette. Dan Gosling, Hatem Ben Arfa, Danny Guthrie, Shola Ameobi, Stephen Ireland, Alan Smith og Steven Taylor mangler, men det nærmer seg for både Ameobi, Ireland, Taylor og Ben Arfa. Gledelige nyheter kom fra St. James Park fredag morgen da Cheick Tiote signerte en ny 6,5 års avtale med klubben, mens John Carver signerte en 5,5 års avtale som assistent manager.

Sturridge effekt

Boltons unge leiesoldat Daniel Sturridge har scoret 3 mål på sine 3 første kamper for Bolton. Unggutten som er på lønningslista til Chelsea har imponert voldsomt og er en av ligaens formspillere den siste måneden. Det er en mann å se opp for, sammen med mer rutinerte karer som Johan Elmander og Kevin Davies. Under manager Owen Coyle har årets Bolton utgave imponert, men det skal sies at det er stort sett hjemme på Reebok poengsankingen har foregått. Bortestatistikken er mer beskjeden og forteller 2 seiere, 4 uavgjort og 7 tap. Hos lørdagens gjester mangler bautaen Zat Knight og Sam Ricketts, mens Jlloyd Samuel og Gretar Steinsson er tvilsomme.

Watch out for

– Kevin Nolan. Ex-Newcastle spillere scorer altfor ofte mot oss. La oss håpe Kevin senker sin gamleklubb.

– Daniel Sturridge. Allerede omtalt. Hurtig spiller med målteft som kan bli en utfordring for Colo & co.

Sannsynlig lagoppstilling

Harper; Simpson, Williamson, Coloccini, Jose Enrique; Barton, Nolan, Tiote, Jonas; Løvenkrands, Best

Dommer: Chris Foy

TV: Kampen kan sees på TV2 Sumo og Altibox.

Diskuter kampen i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login