Preview: Newcastle – Bolton

Oppdatert: 07. April 2012

Allerede på mandag er det ny runde i Premier League, og Newcastle tar imot et Bolton-lag som kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Kick off: Mandag 9. April, kl. 16.00

Femte strake?
Alan Pardews gutter har virkelig funnet storformen og står nå med fire strake seiere etter en usedvanlig flott bortekamp i Swansea. Newcastle imponerte riktignok ikke spillemessig, men forsvarte seg disiplinert i 90 minutter og tok de sjansene som kom offensivt. Takket være en Papiss Cisse i storform var det nok til å sikre tre nye poeng. Dessverre vant Chelsea i dag med en scoring fra Juan Mata på overtid, men Tottenham avga poeng og vi er dermed kun tre poeng bak tredjeplassen som Tottenham innehar etter sin poengdeling på Wearside i dag. Arsenal møter Manchester City på Emirates i morgen, og har muligheten til å minske Champions League håpet til Newcastle. For de som måtte tro på det, vel og merke.

Mulighetene er der for både medalje, Champions League og Europa League – men vi fokuserer heller på hva som står foran oss på mandag. Dessverre ser det ut til at Cheik Tiote mister kampen mot Bolton. Inn kommer da enten R.Taylor eller Dan Gosling. Det er imidlertid en liten mulighet for at Fabricio Coloccini rekker kampen, og da vil vi nok se James Perch sentralt på midten. Ellers er skadesituasjonen slik den var før Swansea kampen.

Smell på påskeaften
Owen Coyle har fått skikk på laget sitt den siste tiden, og hadde tre strake seiere før dagens runde. Dagens kamp mot Fulham gikk derimot ikke etter planen. Hyttefolket fra vest-London vant 3-0 på Reebok Stadium i dag, og vi vil nok se revansjelystne Bolton-gutter på mandag. Owen Coyle har hatt noen tøffe uker etter kollapsen til Fabrice Muamba på White Hart Lane for en måned siden, men han har fått laget opp av den værste sumpa og ligger iallefall i en bedre posisjon til å klare seg enn hva som var tilfellet for kun få runder siden.

Foreutenom Muamba mangler gjestene Holden, Gardner og Lee til denne kampen.

Godt tak på Bolton
Kun en gang har mandagens gjester vunnet på St. James Park i Premier League sammenheng. Det var tilbake i sesongen 2006/07 da Glenn Roeder var manager. Dermed har det sjelden vært gode opplevelser for Bolton-gutta på Tyneside. I fjor endte det forøvrig 1-1 etter at tidligere Bolton-kaptein Kevin Nolan scoret for Newcastle, og nåværende Chelsea-angriper Daniel Sturridge utlignet for Bolton.

Watch out for
Papiss Cisse – I den formen han er i nå, så hadde Barcelona, Real Madrid, Bayern München, AC Milan, Manchester United, Manchester City, Napoli, Juventus, Borussia Dortmund, Chelsea og Arsenal pissa i buksa over å gjeste St. James Park.

Fire strake seiere – hvorfor skulle vi frykte noen på Bolton?

Sannsynlig lagoppstilling
Krul; Simpson, Williamson, Perch, Santon; R.Taylor, Gutierrez, Cabaye; Ben Arfa, Ba, Cisse

Dommer: Mike Jones

TV: Kampen sendes på TV2 PL 2

Kampen kan du diskutere i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login