Preview: Newcastle – Arsenal

Oppdatert: 25. October 2010

Den fjerde runden i Carling Cup spilles onsdag kveld, og Newcastle får tøff motstand når Arsene Wenger og hans mannskap kommer til St. James Park.


Newcastle tok seg sensasjonelt videre fra tredje runde etter en episk 4-3 seier mot Chelsea på Stamford Bridge. Selv om Chelsea stilte et reservepreget mannskap, så skal det samme sies om Newcastle sine elleve som startet den kampen. Chris Hughton har en klar og tydelig profil på at han bruker cupkampene denne sesongen til å matche de som ikke spiller hver uke i Premier League. Det første hinderet for Newcastle i Carling Cup var mot Accrington Stanley, mens Arsenal kom inn i forrige runde og tok en sterk seier mot deres erkerival Tottenham.
Ungt blod

Alt tyder på at det blir store forandringer på Newcastles lag fra kampen mot West Ham. Chris Hughton har også et lokalderby mot Sunderland han skal ha i bakhodet når han velger sine elleve til onsdagens kamp mot Arsenal. Sannsynligvis vil unggutta Shane Ferguson, Tamas Kadar, Haris Vuckic og Nile Ranger få sjansen. Alan Smith, Danny Guthrie, Ryan Taylor og Peter Løvenkrands er blant de mer etablerte gutta som trenger kamptrening, og de blir også sannsynligvis å se på onsdag. Sol Campbell, Steven Taylor, Steve Harper, Leon Best, Dan Gosing og Hatem Ben Arfa utgjør skadelista for øyeblikket.

Young Gunners

Arsene Wenger er kjent for å ha fullt av gode unge spillere, og han er sjelden redd for å kaste de til ulvene i ligacupen. Derfor forventer vi å se et ungt lag fra Arsenal sin side, men de har også hatt sine skadeproblemer denne sesongen og dermed kan denne kampen bli brukt for å gi enkelte av dem kamptrening. Wenger uttalte også i et intervju etter deres imponerende 3-0 seier mot City i helgen at han ville sende innpå et slagkraftig lag mot Newcastle.

Watch out for

– Nile Ranger. Scoret mot Chelsea og er sulten på mer spilletid i Premier League. Har et enormt potensiale.
– Theo Walcott. Åpnet sesongen fantastisk, men har vært skadet den siste måneden. Er tilbake og vil sannsynligvis vise seg frem mot Newcastle.

Sannsynlig lagoppstilling

Krul; R.Taylor, Williamson, Kadar, Ferguson; Guthrie, Smith, Vuckic, Routledge; Løvenkrands, Ranger

Dommer: Andre Marriner

Både canal+ og skysports viser kampen

Diskuter kampen i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login