Preview: Huddersfield Town

Oppdatert: 31. March 2018

En lang periode uten kamper for Rafa Benitez og Newcastle er endelig over. En utsatt kamp grunnet FA-cup-spill for Tottenham, og landslagspausen har begge bidratt til at det nå er 21 dager siden sist kamp. Og for en viktig kamp det blir!

10. mars var sist Newcastle spilte en tellende kamp. Da ble det en meget oppløftende 3-0-seier mot nedrykksrival Southampton.
Men Newcastle har ikke ligget på latsiden av den grunn. Laget dro på en liten treningsleir til spanske Murcia, og spilte en treningskamp på 135 (3×45) minutter. Kampen endte 1-1, men hovedpoenget var å få minutter i beina på spillerne.

Det har vært en del snakk om innleide Islam Slimani, som har vært skadet siden ankomsten i januar. Han spilte snaut 30 minutter for Algerie, og er med i troppen til lørdagens viktige batalje. Klar skal også Matt Ritchie være, som trakk seg fra det skotske landslaget i midtuken, etter en føling på en skade. Jesus Gamez skal også være klar for dyst på påskeaften, men det spørs vel om ikke spanjolen med det passende navnet for høytiden ikke har spilt sin siste kamp for klubben.
Ellers er det litt tvil om vi får med en reservekeeper, da både Darlow og Elliot er tvilsomme før kampen. Dog er det realistisk å tro at Darlow sitter på benken når kampen starter.

Huddersfield på sin side, har også noen skadebekymringer som David Wagner gjerne skulle vært foruten. Både Aaron Mooy og Phillip Billing måtte avbryte sine opphold med sine landslag, men har returnert til trening. Om de ikke er friske nok, vil midtbanen til The Terriers bli svært svekket. Men det er vel sannsynlig at de stiller til kamp.
Men to som helt sikkert ikke spiller, er Danny Williams (brukket ankel) og Michael Hefele (skadet menisk).

Og dette blir en viktig kamp for Huddersfield, skal de klare seg. Kun 2 seire på de siste 13 kampene, og med Chelsea, Man City, Watford, Everton og Arsenal blant de 7 siste kampene, kan innspurten bli tøff.
Mye kan skje i innspurten av denne utrolig jevne Premier League-sesongen, men vinneren av morgendagens kamp forbedrer muligheten til fornyet kontrakt betraktelig.

 

Dessverre går ikke kampen direkte på TV2, men den går i reprise 18:15 på TV2 Sport Premium 3. Ellers er sannsynlighetene store for at det finnes en stream.

You must be logged in to post a comment Login