Preview: Fiorentina (h)

Oppdatert: 05. August 2011

Det er klart for preseasons første og eneste hjemmekamp, som også blir Newcastles generalprøve foran serieåpningen mot Arsenal neste lørdag. Her får du siste nytt før oppgjøret.

Newcastle står med 2-1-2 i oppkjøringskampene hittil, noe som Toon-fansen ikke er fornøyde med ettersom motstanden har vært forholdsvis svak i de fleste kampene. Sist ble det 2-3 mot Leeds på Elland Road da Forster og Williamson forærte vertene ett mål hver med gedigne tabber.

Joey Barton trener med reservelaget etter hans siste Twitter-utbrudd og spiller ikke denne kampen. Det gjør heller ikke Ben Arfa, Guthrie og Ferguson på grunn av skader. Det er også lite nytt å melde om Tiote som enda sliter med å få visum til å komme tilbake til England. På den positive siden skal Jose Enrique være klar for match til tross for alle transferryktene som har svevet over vår spanske venstreback.

Det er uklart hvem som står i mål, men Harper som spilte reservelagskampen mot Gateshead for noen dager siden, ryktes å være ute av kampen. Det meste tyder på at Krul blir å finne mellom stolpene ettersom Forster ikke akkurat har imponert i preseason.

Fiorentina endte på 9. plass i italiensk liga i fjor, og har to ekstra uker til å forberede seg til at den hjemlige ligaen skal starte igjen. Laget fra Toscana har kun hatt to treningskamper hittil – begge mot lag fra lavere divisjoner. Gavorrano ble slått 3-1, mens Viola virkelig fant veien til nettmaskene i sin 14-0 seier over Vazzolese.

Fiorentinas trener er ingen andre enn den serbiske frisparkeksperten Sinisa Mihajlovic som la skoene på hylla i 2006. I stallen har han med seg Gilardino, Behrami, Marchionni, Montolivo og Pasqual, for å nevne noen av de mest kjente.

Kampen starter kl 16:00 norsk tid lørdag ettermiddag. Diskuter matchen i forumet her.

PS! Etter ønske fra våre brukere kommer vi til å prøve oss med en kampchat mens denne kampen pågår. Kamptråden vil bli stengt for å få brukerne over til chatten. Mer info kommer nærmere kampstart.

You must be logged in to post a comment Login